Direktlänk till inlägg 12 maj 2008

Rensat i trädgården

Av Ulrika - 12 maj 2008 20:59

Jag har varit hemma med husse idag. Han har grävt plinthål och jag har inte fått hjälpa till idag heller. :(  Men .... runt hörnan har matte en rabatt, snart är där inga rötter kvar till de vackar höstanemonerna. Hoppas hon blir glad att jag rensat lite till henne, för de har spritt sig hej vilt i rabatten. Likadant har jag rensat lite bland Bergenian också. De är härliga att tugga på. ;)


Trädgårdsmästaren Ofelia

 
ANNONS
 
salma

salma

14 maj 2008 20:30

Hej Kompis!
I går kom det en ny bok med posten så nu är min matte glad igen. Tänk vad klantig hon är som häller saft i din mattes böcker.

Vi ses på söndag!

http://salma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

14 maj 2008 22:22

Salma: Vilken tur att din matte är glad igen, olyckor händer så lätt. Det värsta var väl att det var min matte som bjöd din matte på saften så min matte borde skylla sig själv. Längtar till söndag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se