Direktlänk till inlägg 14 maj 2008

Doftar som en nyponros

Av Ulrika - 14 maj 2008 22:05

Jag har badat idag, eller rättare sagt har blivit schamponerad och duschad. Jag gillar det inte så speciellt mycket men står ut. Värre är det efteråt när matte ska dra i mina lockar. Hon provade en ny kam som hon köpte i helgen och den tyckte hon nog var bra eftersom hon använde den jäääätte länge. Hela tiden muttrade hon, en tova, två tovor, tre tovor, fyra....87 tovor, då slutade jag lyssna och la mig ner på klippbordet. I morgon ska hon klippa mig men då tror jag att jag ska gömma mig.

Ren o fin Ofelia

 
ANNONS
 
salma

salma

15 maj 2008 13:43

Stackars dig Ofelia som blivit kammad. Men visst gör den kammen inte sååå ont. Jag ska badas i kväll....

http://salma.bloggagratis.se

 
Tosca

Tosca

15 maj 2008 16:30

Jag ska visst också klippas ikväll. Blä, jättetrist!

http://web.comhem.se/~u36973596

 
Tristan

Tristan

15 maj 2008 17:11

Livet är helt klart hårt för en lagotto. Misstänker att jag snart kommer utsättas för något liknande..

http://takycard.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se