Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

Haft herrbesök :-)

Av Ulrika - 16 maj 2008 20:20

Matte har passat grannens hund i dag. Det är min kompis, han är en gul vacker labrador hane som heter Eddie. Vi var på långpromenad tillsammans och han är så duktig säger min matte. Han drog inte i kopplet utan gick fint och lungt vid sidan om matte. Jag däremot for till höger och sen vänster för att hinna med att nosa och käka det bästa gräset på båda sidorna.


På kvällen när jag var ute i trädgården så hände något märkligt. En boll kom infarande från grannarna. Kul tänkte jag att dom vill ge mig en boll :O)

Började leka lite med den. Det var  sån där go liten mjuk boll med fyllning i. Beslutade mig efter ett tag att kolla innehållet. Den innehöll en hel del fyllning för när jag tömt den såg det ut som om det snöat i trädgården. Precis då kom matte ut. Hon lät inte så glad när non kallade på mig men när hon ropade till grannpojken så var hon sååååå mild på rösten " Det har visst hänt en olycka!" Här gör jag mig så liten som möjligt, kanske inte matte lägger märke till mig och sätter mig i samband med det plötsliga snöfallet.


Osynliga Ofelia

 
ANNONS
 
salma

salma

16 maj 2008 20:55

Ha ha ha snyggt jobb Ofelia. Men du är inte snäll mot barn. Är det inte deras bollar du tuggar i sönder så är det cykelsadlar....

kramis

http://salma.bloggagratis.se

 
Tristan

Tristan

17 maj 2008 12:28

Men är inte saker med fluffigt innehåll till för att slakta? Det trodde jag!

http://takycard.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se