Direktlänk till inlägg 18 maj 2008

Jag måste in på reparation

Av Ulrika - 18 maj 2008 16:13

Upp tidigt i dag också! Iväg till Hässleholm på hundutställning. Jag blir så glad när jag ser Lagottoringen, då blir jag glad i hela kroppen. Men matte låter mig inte hälsa på alla jag vill och inte får jag skälla på alla jag vill heller. Plötsligt var det vår tur i ringen matte höll på att missa det! Jag visade mig så gott jag kunde och domaren skrev en ganska fin kritik MEN han tyckte jag hade en lös svans!!!! Ja sitter den inte fast ordentligt så måste matte skruva fast den åt mig. Tänk om jag tappar bort svansen när jag är ute och går.


Här  är några bilder på mig från gamlemattes trädgård.


 Där bakom skymtar ni trädgårdslandet som man kan gräva i.....

 Här har jag fortfarande svansen kvar. Matte, du kan inte ta mig!


Pellesvanslös Ofelia-lös-svans 
ANNONS
 
salma

salma

18 maj 2008 20:20

Ha ha ha så du behöver repareras. Jag fick ombesiktning (tvåa). Det mesta på mig var i dåligt skick. Huvudet, nacken, fronten, ryggen och rörelserna. Det som var i bra skick var temperamentet, pälsen och kroppen???? Så jag behöver nog inte skrotas =) än.
Men vänta bara tills vi kommer ut från servicen då jäklar ska vi vara i toppform.

Kram vännen!

http://salma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

18 maj 2008 20:32

Salma: Ja efter service då är vi topptrimmade!

 
Ingen bild

Tristan

18 maj 2008 23:12

Du ska väl inte bli som Ior som tappar bort sin svans? :O
nosbuff från Trisse

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se