Direktlänk till inlägg 19 maj 2008

Fyndhus

Av Ulrika - 19 maj 2008 21:32

Jag älskar att var på lillmattes rum. När man ligger under hennes säng har man utsikt ut i hallen och kan då lätt hålla koll på vem som kommer och går. På rummet har hon också en rosa papperskorg som hon fuller med spännande saker. Jag har för vana att titta igenom innehållet varje morgon.  Ofta gör jag små fynd, ex mjuka pappersnäsdukar som hon slängt. Jag tar dom försiktigt i munnen och sen går jag ut ur rummet som om inget har hänt. Tyvärr upptäcker människorna i huset det oftast eftersom min mimik blir något stel. Lyckas jag lur dom så vill jag genast ut för att 1. kunna slita fyndet i stycken 2. mumsa upp fyndet. Hittar jag inget i papperskorgen finns det alltid några smutsiga strumpor att hitta på golvet, antingen hos lillmatte eller hos minimatte.


Skattjakts Ofelia 
ANNONS
 
Ingen bild

Tosca

19 maj 2008 22:37

Åh, pappersnäsdukar! Mums - gillar att hitta såna ute, matte är dock inte lika glad då.
Förstår hon inte att jag plockar upp dem bara för att kunna spotta ut dem och få godis och beröm?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se