Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

Blivande globetrotter

Av Ulrika - 21 maj 2008 22:42

Imorgon ska matte åka och lämna in lite papper på djursjukhuset så att jag kan få ett eget pass. Sen ska jg få åka utomlands! Jag kan tänka mig en söderhavsö med en långsträckt strand. Några palmer som ger skugga, turkosblått hav att svalka sig i och massor av sjörövarskatter som behöver bli uppgrävda.


Piraten Ofelia

 
ANNONS
 
Tosca

Tosca

21 maj 2008 23:59

Jag behöver inte ha så där jättevarmt som på en söderhavsö, däremot låter det härligt med bad och grävande på stranden!

http://blogg.passagen.se/toscafnoska

 
Ingen bild

Tristan

22 maj 2008 10:08

Det låter trevligt, får jag hänga med? så kan man bada bada bada bada heeela dagen

 
Ingen bild

La famiglia

22 maj 2008 12:21

Hmmm? Är det Ofelia eller matte som kan tänka sig en söderhavsö? Jag tror nog att Ofelia heller åker till norra Italien och letar tryffe ;)

 
Ingen bild

Ofelia

22 maj 2008 21:13

Tristan: Klart att du får följa med, vi packar familjerna och drar!

La famiglia: Det ena resmålet utesluter inte det andra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se