Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

Igår och idag

Av Ulrika - 24 maj 2008 14:51

Igår åkte vi för att hämta hem moppen som varit på service, men den hade fått pyspunka. Det gjorde inget för då gick matte och husse en lång promenad på ängarna längs havet med mig istället.

Jag spanar efter sjöfåglar. I horrisonten syns Öresundsbron.


Jag på en sten vid strandkanten.


Tror nästan jag var på en söderhavsö. Ett exotiskt blommande barrträd.


Idag när jag kom ut i trädgården hade jag fått en present av min kompis Smulan. Hon är verkligen snäll som kommer med presenter då och då. Idag var det en mus! Dom är toppen att leka med. Smulan brukar låta dom leva när hon lämnad dem till mig. Jag tar dom försiktigt i munnen och slänger lite med huvudet så att de får åkar karusell och sedan får de en liten luft färd. Försöker de springa iväg och piper så fångar jag dom igen. Men matte fick syn på mig och då tog det roliga slut. Hon röt "loss" och då vågade jag inget annat än att släppa. Först trodde jag att det var som hon ville vara med och leka men jag blev snabbt varse att så var inte fallet. Jag fick omedelbart gå in. Ibland tror jag matte är avundsjuk på att Smulan och jag är så bra kompisar.Här är en bild på Smulan.


Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tosca

24 maj 2008 16:54

Tycker jag mig ana blöta tassar på ena bilden?

 
Ingen bild

Ofelia

25 maj 2008 10:23

Tosca: Du har rätt, jag var tvungen och känna på badtemperaturen och doppade tårna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se