Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Hundungdomsträning

Av Ulrika - 25 maj 2008 20:07

Hundungdomsträning har det varit idag. Jag var jätteladdad och hade min uppfattning hur dagens träning skulle gå till. Den överrensstämde inte helt med lillmattes. Jag hade mycket att lukta på det var ju trots allt en vecka sedan jag var där senast och många nya dofter hade tillkommit.  Men ibland skärpte jag mig och då skulle vi lära oss nya trix. Som, gå runt lillmatte, gå runt lillmattes ena ben, stå på bakbenen och snurra runt, och så småningom åt andra hållet men då hette det spinn. Lillmatte var ganska sur när matte kom för att hämta oss.  Hon tyckte att jag bara snusat på marken och inte lyssnat alls. När vi kom  hem visade vi vad vi lärt oss, då var jag fakiskt rätt dukig och lillmatte blev glad igen. Jag är en lagotto med simultankapacitet, kan både snusa och lära mig på samma gång.


Goda vänner igen :-) 


Trixaren Ofelia

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se