Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Träff med Dino

Av Ulrika - 28 maj 2008 19:34

Så var äntigen mitt pass klart!

Nu får jag ut och åka i vida världen. Min första resa ska bli en utställning i Bröndby i Danmark i slutet av juni. Hjälp så spännande det ska bli. Frågan är hur matte ska klara av en dansk utsällning när hon är så vimsig på svenska. Som tur är så får vi sällskap av rutinerade Salma och hennes matte.


När lillmatte kom hem från skolan så åkte vi och hämtade upp en alilitykompis Dino och hans matte. Dino är en Shetland sheepdog och är riktigt stilig. Vi åkte och tränade på agilityplan, för på lördag ska Dino och hans matte tävla för första gången. Träningen gick bra idag för Dino så jag håller alla tassar för att det går lika bra till helgen. Jag tränade också och det gick ganska bra för mig också. Jag menar mellan mina snus- och luktkontroll-rundor så var jag riktgt duktig.

Dinos matte: Tack för alla fina bilder ! 


Hoppilihopp galopp

Ofelia 
ANNONS
 
rutinerade salma

rutinerade salma

28 maj 2008 22:10

Inte bara jag som tränat agility idag ser jag. Lite snus och luktkoll måste man ha mellan varven. Jag brukar passa på att gräva lite också.

kramis

http://salma.bloggagratis.se

 
Primo

Primo

28 maj 2008 23:27

WOW en till snygg Lagottoflicka ( Salma bli inte orolig du är min favvo girl;) ) Men du var ju oxå en tjusig en....matte säger att vi såg dig i Växjö...det gick visst bra för oss båda;) Vad vet jag, jag bryr mig inte så mycket om sån´t....
nosgos från Primo!

http://www.ackebus.se

 
Ingen bild

Ofelia

29 maj 2008 10:40

Primo: Visst sågs vi i Växjö. Du var supersnygg, jag minns dig nog! =)

 
Ingen bild

Primo

29 maj 2008 11:09

Oj nu blev jag allt lite generad....Tack!
puss på dig lilla chokladpralin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se