Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

En tråkig dag

Av Ulrika - 29 maj 2008 21:46

Med posten i dag kom nummerlappen till utställningen i Värnersborg. Lagottona går först ut i ringen. Det blir att gå upp i tid. Tur att vi ska åka till Vänersborg redan dagen innan. ;) Matte fick fnatt och badade mig redan i dag trots att det är över en vecka till utställningen. Sen var jag tvungen att stå på borden medan hon kammade och kammade.  Mest på benen för där hade det bildats tovor. Det är från torra grässtrån som fasnat i pälsen. Ramlar de inte bort eller plockas bort så sticks de och då kliar jag tillbaka och vips så  är där en eller flera tovor.


I övrigt så har det inte hänt så mycket idag. Jag har inte ens träffat någon av mina komipar på promenaderna. :( Hoppas morgondagen bli bättre!


Suck!

Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

salma

30 maj 2008 13:47

Hej kompis!

Jag har också blivit badad.... och tovutredd, suck.

kram

 
Primo

Primo

30 maj 2008 22:39

Tack Ofelia för "påhejningarna"! Jag har jätte ont i tassen i kväll så matte är jätte orolig inför morgondagen:(
Nosgos från mig...

http://www.ackebus.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se