Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

En vacker dag

Av Ulrika - 30 maj 2008 22:48

Har sovit, ätit, gått på promenad, sovit, varit ute i trädgården och skällt på förbi passerande. Lekt med pipleksaken så att husse nästan fick magsår och ett hysteriskt anfall, vilat i skuggan ett tag, lekt lite mera och skällt lite mera på förbi passerande. Lekt med barnen när de kom hem från skolan, gått en promenad med barnen, ätit kvällsmat, busat i trädgården. Jagat katten. Ungefär så har min dag varit i dag. Det är härligt med vackert väder för då kan man vara ute nästan hela dagen!  :-)


Ofelia

 
ANNONS
 
La famiglia

La famiglia

31 maj 2008 00:08

Låter som en perfekt dag för en lagotto

http://hundblues.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se