Alla inlägg under maj 2008

Av Ulrika - 9 maj 2008 21:59

De är orättvist! Husse har idag grävt flera hålor i vår trädgård och matte blev inte alls arg på honom. Hon brukar skälla på mig när jag gräver i gräsmattan eller upp hennes blommor. Det brukar hon inte alls gilla. Men husse fick bara beröm för han varit så flitig och lyckats hinna med så många hål i den stenhårda lerjorden. Svettig suckade husse att detta var bara början för det behövs många fler plinthål till den nya altanen. Tänk om han bara frågat om jag ville hjälpa till, då hade vi varit klara nu!

ANNONS
Av Ulrika - 8 maj 2008 18:50

I dag har jag träffan min schäfer kompis Hannah. Vi träffades på brukhundskubben för att träna lite. Vi började med att fika. "Var ska sleven vara om inte i grytan" är ett ordspråk som jag tagit fasta på och placerade mig mitt på filten. Hannah ville hellre leka med sin saker.


När vi fikat började vi med en liten runda på agilitybanan. Jag visade matte hur det skulle gå till, men det blev aldrig någon riktig fart för matte är så långsam, lillmatte är mycket snabbare. Sen skulle vi träna lite läggande under gång. Jag var riktigt duktig. Matte kunde faktiskt hålla jämn fart och behövde inte korta in stegen för att jag skulle fatta. Sen provade vi ställande under gång, det var lite svårare. Trodde att hon menade att jag skulle lägga mig igen. Jag var visst inte riktig uppmärksam, men det finns så mycket annat att kolla på och spana efter. Synd att matte är så tråkig annars skulle jag givetvis kollat och lyssnat på henne.


Ofelia


ANNONS
Av Ulrika - 7 maj 2008 21:11

Ikväll på kvällspromenaden kom en luftbalong smygande över mig och matte. Den var jättefin ända tills den fick för sig att morra åt oss. Då tyckte jag att det blev lite läskigt. Jag till och med darrade lite på knäskålarna. Matte däremot verkade helt obekymrad över att denna stora sak morrade men det hjälpte inte riktig, jag tyckte vi skulle gå därifrån. Som tur var så försvann den iväg över golfbanan och jag kunde återgå till att "läsa tidningen" och tugga gräs. Puhhh...


Tjingeling Ofelia

Av Ulrika - 6 maj 2008 19:44

Idag har det varit en underbar dag. Soligt och varmt och jag har fått vara ute jättemycket. Hääärligt! Har hjälpt matte med grävning i hennes nya såbäddar.... Har varit på såpbubbeljakt. Det gäller att hinna fånga så många som möjligt innan de försvinner av sig själv. Jag hoppade fram som en gasell för att hinna fånga de som kom flygande högt över huvudet.


Jägaren Ofelia

Av Ulrika - 5 maj 2008 22:05

Idag har jag varit ganska trött efter gårdagen. Har mest slappnat av under sängen. Det är ganska tröttande att vara skönhetsdrottning och sedan ovan på det atlet. Men i morgon tror jag att det blir ny fart på mig igen.


Sega Ofelia

Av Ulrika - 4 maj 2008 20:18

Äntigen har jag fått en egen blogg! Matte har lovat att jag ska få prova och känna hur det känns. Toppen!


Idag har jag varit på inofficiell utställning med minimatte. Jag blev BIR! Minimatte  är superstolt för de två rosetterna som jag fick och hon ska ha dom på sitt rum. Konstigt, det var ju jag som vann dom?!

Sen var jag på agility med lillmatte och det var riktigt kul. Speciellt A-hindert tyckte jag var extra kul i dag. Det tog jag ett par extra gånger när jag tyckte att det passade in och det råkade komma i min väg.


Bloggar Ofelia

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se