Direktlänk till inlägg 23 juni 2008

Ja må hon leva... ut i 100:e år

Av Ulrika - 23 juni 2008 20:22

Jag fyller 2 år i dag! Jag har firats med sång , presenter och en smarrig tårta. Först sjöng familjen för mig och sen fick jag presenter. I en paket låg det en mjuk sko och i den andra presenten låg en lagotto. Gissa om jag blev förvånad, den såg lika dan ut som jag. Brun, krullig, mjuk och otroligt söt. Skon ville jag genast ta ut i trädgården och leka med. Men det tog inte lång tid innan jag gjort ett litet hål i skon. Jag tyckte den var lite för välfylld med fluff.

Jag öppnar presenter. 

 Släpp ut mig, matte!


Mitt på dagen så kom posten och där var ett brev till mig. I det låg ett halsband som matte beställ. Ett alldeles eget halsband för att hålla fästingarna borta. Hoppas det funkar på min päls för jag tycker det är så fint!

Mitt fina halsband! ( Man kan faktiskt se mitt öga!!)

 

På kvällen fick jag tårta och det var helt underbart!


Presenter, tårta och jag.

Mums!

Nu drar jag med tårtan...


Ofelia 2 år


Ps Ska bara meddela att det gick bra med lagottospekulanterna, nästan för bra för de ville ta med sig mig. Men, jag vet inte.. jag har det ju rätt så bra där jag bor.


 
ANNONS
 
salma

salma

23 juni 2008 22:32

Grattis Ofelia! Var det redan idag du fyllde? Jag hade fått för mig att det var på torsdag.
Du är skitsnygg i ditt halsband =).

http://salma.bloggagratis.se

 
Ia (la famiglias hund)

Ia (la famiglias hund)

24 juni 2008 00:09

Grattis Ofelia på födelsedagen. Det är minsan till att bli uppvaktad när du fyller år. Sånt sysslar dom inte med i min familj. När jag fyllde ett år förra året glömde dom nästan helt bort det. Och jag fick varken presenter eller tårta då. Som tur var hälsade jag på Salma några dagar efter, och då fick jag present av Salma och hennes familj. Ett himla fint halsband du har. Det verkar vara samma sort som Salma har. Ett sånt vill jag också ha. Husse har en slipsnål från samma tillverkare så han ska slippa fästingar på jobbet. Det funkar säger han. Han får aldrig fästingar på jobbet när han har den slipsnålen.

http://hundblues.blogspot.com

 
Jaxon

Jaxon

24 juni 2008 07:07

Grattis i efterskott!! Du fick en härlig sko såg jag!!! dem är alltid min favvoleksak.

http://Jaxon

 
Tristan med matte

Tristan med matte

24 juni 2008 10:23

Grattis i efterskott! Du verkar haft en trevlig födelsedag :D hipp hipp hurra hurra hurra för goa ofelia på hennes dag!

http://takycard.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia

24 juni 2008 22:02

Tack mina vänner för alla grattis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se