Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Bjudna och objudna gäster

Av Ulrika - 24 juni 2008 23:03

Det har varit en ganska vanlig dag i dag. Förutom att vi haft besök av gamlematte, husse och mattes syster. Det är mysigt med besök. Jag har också jaga bort en katt från vår tomt. Vilken fart det blev på katten. Först när jag kom ut så vände katten sidan mot mig och sköt rygg och då stannade jag upp men när de sedan vände sig och började springa så blev jag modig och satte efter med världens fart och skällde så mycket jag kunde. Katten försvann som en avlöning. Skönt! Jag vill ju att min Smulan ska kunna gå ut trygg och säker, åtminstone i vår egen trädgård.

                              

Kattjägaren Ofelia

 
ANNONS
 
(Ulrika Jönsson) Tito

(Ulrika Jönsson) Tito

25 juni 2008 00:25

Tack för tassavtrycket i min blogg. Läser att nu ska till Danmark och till Stockholm och visa er. Lycka till! Jag håller tassarna. Matte är sur på mig ikväll för jag har ätit upp en av hennes skor. Hon får skylla sig själv som sitter och kollar på Mord i midommer och inte bryr sig om mig......

http://lagottotito.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se