Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Vaccinerad och klar

Av Ulrika - 25 juni 2008 21:32

 

Här har jag varit i dag, hos en snäll veterinär. Som ni ser var vi mitt ute på landet och inte inne på stora djursjukhuset i stan. Här luktade det jättegott för det fanns hästar OCH hästbajs!  Jag fick massor av godis av tant Veterinär, matte la visst något i godisbrödet som jag fick men det märkte jag inte. Jag blev bara överlycklig för att jag fick godis. Matte hade upptäckt att jag snart skulle behöva få en vaccination så veterinären och matte kom överens om att jag skulle få den där med en gång. Matte höll lite i mig för sist jag fick spruta på förra stället så ryckte jag till, inte så konstigt för den djurskötaren som gav mig den kom bara in i rummet och tryckte i mig spruta utan att hälsa på mig först och då blev jag lite kinkig. Men idag märkte jag inte ens att jag fick en spruta, rörde inte en fena. Trodde nog att flickan som gav mig sprutan bara gullade med mig.

Nu är jag vaccinerad och så har jag fått mitt första 4-veckorsintyg – färdig för utlandsresa.

Bara för jag varit så duktig och för att vi råkade passera en skog så blev det en lång skogsrunda i Bokskogen innan vi reste hem. 

Men här fick jag inte bada. Det var visst bara grodor som fick det.

Kvack kvack

Ofelia

 
ANNONS
 
salma

salma

25 juni 2008 23:06

Åh mysig stig du går på. För att inte tala om kärret - tänk att få bada där.

http://salma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Primo

26 juni 2008 22:20

Kärret såg helt Ok ut för ett Lagottobad;)

Jag har ju missat att du fyllt 2 år gullet. Jättegrattis så här lite i efterskott!!
Puss på din lilla söta nos!

 
Ingen bild

Ofelia

26 juni 2008 22:32

Salma o Primo: Om vi hoppar fram som grodor får vi kanske bada där. Primo, Tack för grattiset.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se