Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

En kväll på klubben

Av Ulrika - 26 juni 2008 22:06

I kväll har jag och lillmatte varit på brukshundsklubben och tränat att söka efter leksaker. Jag är ju inte alls så intresserad utav föremål men det gick ändå ganska bra. Jag fick vänta och så sprang matte ut med min leksak och försökte vara jättespännande. Sen kastade hon den en bit ifrån sig och ropade "Sök". Jag märkte att när jag nosade på leksaken så fick jag beröm och godis. Och när jag tog leksaken i munnen blev matte ännu gladare. Vi upprepade några gånger och jag tyckte faktiskt att det blev riktigt kul. Mina förväntningar växte och min svans gick fram och tillbaka. Jag blev lite småsur när en liten hund som var på rymmen kom för att kolla in min leksak. Jag skällde på honom och sedan kunde jag ta den själv. Puh!

Det var härligt att vara tillbaka på klubben. Det var längesedan jag var där.


Sakletaren Ofelia


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se