Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

Om jag vore människa...

Av Ulrika - 27 juni 2008 20:01

… om jag vore en man så skulle jag ge mustaschernas man en match. Matte har klippt lite på mig och så passade hon på att kamma mustaschen på mig. Lillmatte kom förbi och började skratta, hon tyckte jag såg ut som en hamster som hade kinderna fyllda med mat. Inte blir man glad för en sådan kommentar. Speciellt som matte står och säger  ” att vill man vara fin så får man lida pin”. Här lider jag helt i onödan - jag ser ändå bara ut som en hamster (Förlåt Misty i Gbg). Men om sagt hade jag varit en människa och tillika man så hade Tom Selleck fått svår konkurrens.

 

Det är jag till höger och Tom till vänster!


Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hannah

28 juni 2008 06:18

ha ha! Ni är för härliga!
Lycka till i dag

 
Tito och Ulrika (Luleåmaffian)

Tito och Ulrika (Luleåmaffian)

28 juni 2008 19:42

Jag tycker att du är snyggare än Tom Selleck!
Matte tvekar men jag får nog henne att tycka det med. Lycka till på alla era utställningar!

http://lagottotito.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se