Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

Köpenhamns vinnare 2008

Av Ulrika - 28 juni 2008 22:08

Min första utlandsresa gick till Bröndby i Köpenhamn. Himmel vilken dag! Regnet öste ner och man förstod inte språket men det är trevligt i Danmark. Det gick så himla bra idag. Det var hur roligt som helst. Jag visade mig från min bästa sida och matte fick olika lappar och band i sin hand. Hon hängde inte riktigt med på vad som skedde men plötsligt så fick hon två rosetter i handen. Jag hade blivit BIR och fått Cert och CACIB. Jag kan nu titulera mig KBHV 08 Kråkslottets Pelago. =)

 

Det som var så bra med denna utställningen var att jag träffade så många snälla människor som bjöd på olika gotter, bl a fick jag  Pölse (korv) av en tjej och efter det så kollade jag om det var fler som ville bjuda på Pölse. Jag ställde mig så fint jag kunde och viftade på svansen åt alla människor som gick förbi. Det blev kanske inte så många fler gotter men väl ett antal klappar.

Framför domaren.

Jag och Dippa springer för Bästa Tik. (tror jag)

Oj vad hände? Vann vi?! Nej matte, inte du men JAG!


KBHV08 Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hannah & Tristan

28 juni 2008 22:38

Ett stoooort grattis till dagen framgångar :D Snyggt jobbat! Hipp hipp hurra hurra!

 
Ingen bild

Tessan med voffsar

28 juni 2008 22:42

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! Viken pingla du är;)Tråkigt väder bara...ja för oss människor inte för er vovvar.
Må gott!

 
salma

salma

28 juni 2008 23:02

GRATTIS Kompis! Till din titel, cert, cacib och BIR. Jösses som du sopade mattan idag.

Ja det är bästa tik som du och Dippa gör upp om på bilden.

Vi ses snart igen !

http://salma.bloggagratis.se

 
La famiglia

La famiglia

29 juni 2008 08:56

Ett STORT grattis från la famiglia. Det blir bara en större och större ära att få erbjuda er logi nästa helg. Tänk att kunna säga att KBHV 08 Kråkslottets Pelago har bott hemma hos oss. Det smäller rätt högt i vissa kretsar.

http://hundblues.blogspot.com

 
Ingen bild

Ofelia

29 juni 2008 17:38

Tack alla snälla vänner! Jag bry mig egentligen inte om titlar så mycket, men kroven som jag fick igår den var mycket god!

La famiglia: Ni får rulla ut den röda mattan tills jag gör entré ;o) Fniss fniss! Ska bli jätteskoj att träffa er.

 
salma

salma

29 juni 2008 19:26

La F: Ja och tänk att hon åker med mig i min bil....Jag lovar att vara hennes bodyguard.

Ofelia trodde du verkligen att det där du åt igår var korv....fniss fniss.

http://salma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Helena o Tosca

29 juni 2008 19:41

Jösses, vilken hund du är!
Jättejättegrattis!!!

 
Ulrika o Tito

Ulrika o Tito

29 juni 2008 20:17

JÄTTEGRATTIS! VAD KUL!

http://lagottotito.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia

29 juni 2008 23:26

Salma: Njaa kanske inte det första jag åt, det som jag hittade själv på marken. Det var naturgodis(kaninlortar) - dom var inte så goda.

Helena o Tosca: Tack!

Ulrika o Tito: Tack!

Jag har inte riktigt hämtat mig ännu.

 
Ingen bild

Susanna och GG med ont i foten

30 juni 2008 08:25

Hejsanhoppsan Snyggfelia och grattis till välförtjänt vinst! Vem blev BIM?
Gunilla Grabo har trampat på glas utanför Röstånga gästis och varit trebent några dagar nu. Vill absolut inte stödja det minsta på onda foten fastän det läkt ihop bra. Tur att vi inte ska iväg och strutta runt i någon ring. Ses i helgen i Stockholm! Kram.

 
Ingen bild

Ofelia

30 juni 2008 21:51

Suanna O GG: Jag skäms för att erkänna att jag inte är helt säker på namnet på BIM- hanen. Jag tror att det är Yduns Blue´s Enrico. Det regnade så mycket så koncentrationen var inte på topp.

GG nu får du försöka att vara rädd om dina små tassar. Det är meningen att man ska använda alla fyra inte bara tre åt gången. Krya på dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se