Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Dagen efter

Av Ulrika - 29 juni 2008 23:27

Jag hade sovmorgon i dag. Matte väckte mig kl 11 på förmiddagen . Hon undrade om jag inte skulle gå upp överhuvudtaget i dag.  Själv hade hon varit uppe sedan 9.30 Vad då? Man måste ju få sin skönhetssömn. Dessutom så höll jag husse sällskap. Jag har varit lite trött i dag men det är ju inte så konstigt, det var ju en ganska händelserik dag i går.

 

Ikväll har vi varit borta på grillfest och tittat på fotboll. Det luktade gott från grillen men ingen tappade en enda hamburgare till mig. L  Sen gick alla in för att se på fotboll. Jag la mig tillrätta under soffbordet och hade precis slumrat in när  alla människor blev som helt galna och började skrika. Bara för att det blev ett mål.  Då gick jag ut i köket och la mig istället. Man kan ju inte vara med sådana galningar.

 

Fotbollsointresserade Ofelia

 
ANNONS
 
Tito

Tito

30 juni 2008 10:16

Du är väl värd din skönhetssömn. Det tar på en att vara i farten en hel dag sådär.....
Själv passade jag på att stjäla chokladkakan som stod på bordet och som var tänkt att bjuda mattes hundkompisar på då de hade möte. Men matte får skylla sig själv. Hon vet att jag stjäl så varför lämnade hon kakan på bordet och gick ut och tog in tvätten?

http://lagottotito.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia

30 juni 2008 21:55

Tito: Är du säker på att kakan skulle vara till din mattes hundkompisar, när hon lämnar den så där så måste de ju var menad till dig!
Hoppas du inte fick ont i magen bara.

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se