Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Lös igen!

Av Ulrika - 30 juni 2008 21:18

Skönt! Nu är det snart slut på löpperioden vilket gör att jag äntligen får springa lös igen på promenaderna. Matte är lite ängslig av sig och tror att jag ska försvinna iväg till första bästa stiliga hanhund som jag får syn på. Vilka griller!  Eller? Jag kan förstås inte lämna några garantier att jag aldrig skulle göra det men just nu och en tid framåt så blir det inte aktuellt i alla fall.

På långpromenaden idag så var det underbart att få sträcka ut ordentligt, springa och nosa var man ville och smaska på naturgodis som låg och väntade på mig. (Det är bättre kaninlortar här hemma än i Danmark, jag kräks inte av de här hemma) Men det gäller att ha koll på matte för ett tu tre så är hon försvunnen.


Galopp o hopp Ofelia

 
ANNONS
 
salma

salma

30 juni 2008 21:53

Wow så snygg du är på bilden! Du blir farlig i helgen =).

http://salma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Primo och Acke

30 juni 2008 22:56

Hej snygging! Våran matte har länkat till dig, hoppas det är OK??
Nos puss från grabbarna grus!

 
Ingen bild

Ofelia

1 juli 2008 13:27

Salma: Tack Salma, nu blev jag generad. jag är nog inte farligare än annars. Du, vi gör väl som vanligt, du vaktar på natten och jag på dagen. Matte ska fösöka komma ihåg öronproppar.;-)

Primo O Acke: Det är helt okej att länka. En dag ska jag också lägga upp länkar. Då länkar jag säkert tillbaka.

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se