Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

CHAMPION OCH BIR

Av Ulrika - 13 juli 2008 14:29

Vad ska man säga?! Efter en sådan helg. Matte är i en slags lyckobubbla och knappt kontaktbar. Vi tar det från början. Vi åkte upp till Båstad på torsdagen. Matte hade klippt mig och gjort mig så fin hon kunde. I Båstad fanns mina småmattar och de ville att vi skulle gå till hamnen och köpa glass. Jag fick följa med och det är ju alltid spännande. Matte var lite nojig med var jag satte tassarna för under Tennisveckan som det är just nu så kan det finnas mycket glasskärvor på marken. När barnen köpte glass så kom det fram flera personer som ville hälsa på mig. Dom klappade och rufsade runt i pälsen och pratade hund. Det kom en herre som snart skulle få hämta hem en lagottotik och han var så glad för det. Han pratade mycket om denna lilla valp som snart skulle komma.  När glassen var uppäten så gick vi hem. Matte fick ta fram saxen igen för efter alla klappar så hade några lockar letat sig fram.

 

Fredag morgon packade matte och gamlematte bilen och vi for iväg till Tvååker. Det regnade rejält längs vägen. När vi kom fram så blev det uppehåll och det var växlande mycket varmt och ibland drog en kallare vind . När det så var min tur att gå in i ringen så var det stekhett. Då är det inte riktigt så kul att springa omkring i en ring. Man blir ju både varm och trött och törstig. Men det gick bra trots allt. Jag vann öppenklassen, Blev Bästatik och fick mitt sista cert  =  att jag blev Svensk champion idag, och sedan blev jag Bäst i rasen ovan på det.  Gud så bra det gick!!

 En runda runt i ringen. 

Jag blir BIR!!! 


Galottens Alter Ego - BIM och Jag, Kråkslottets Pelago - BIR


 Jag och alla mina fina  BIR-, Cert- och Championrosetter!


Champinjonen Ofelia

 
ANNONS
 
Basta & Fixa

Basta & Fixa

13 juli 2008 14:50

GRATTIS !!!!!!
Va´ roligt för dig o matte ......

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

13 juli 2008 17:18

Basta & Fixa: Tack!!!

 
Ingen bild

Helena o Tosca

13 juli 2008 18:38

Men jösses vad man missar när man inte kollat runt på nätet på ett tag.
Jättestort grattis till dig och din matte!!

 
Hannah & Tristan

Hannah & Tristan

13 juli 2008 19:10

ett stooort grattis från oss! Ni är så duktiga men vi är inte förvånade! ;D

http://takycard.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia

13 juli 2008 21:14

Helena & Tosca: Jättestort Tack! Man kan inte ha koll på allt.

Hannah & Tristan: Ett stoort Tack! Matte kan inte fatta det ännu =)

 
La famiglia

La famiglia

13 juli 2008 21:32

Nämen ojdå, jag hade inte koll på att det bara saknades ett cert för champion. Vad roligt att den satt nu då. GRATTIS.

http://hundblues.blogspot.com

 
Ingen bild

Ofelia

13 juli 2008 22:13

Tack La famiglia! Det känns fantastiskt att det gick vägen så snabbt.Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se