Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Min helg i Tvååker, idag blev jag BIM

Av Ulrika - 13 juli 2008 14:37

På fredagskvällen var matte och jag ute när det ösregnade. Jag blev helt genomblöt och matte såg ut som en dränkt katt. Jag fick klippas lite igen på lördagen för pälsen hade lyft sig lite  och vissa lockar stod helt plötsligt rakt ut igen.

 

Lördag morgon så bar det av igen till Tvååker. Matte fick stolt gå bort till ringsekreteraren och berätta att jag blivit champion dagen innan och att jag därför inte skulle ropas in i öppenklassen utan först till championklassen. I väntan på att det var min tur och i början av utställningsdagen så kom det riktiga regnskurar. Tur att vi fick skula i Salmas tält. Men det blev bättre väder till och med hett igen.

 

Tittut! Vad är det som pågår där utanför?


Så småningom var det dags för öppenklassen och jag skulle för första gången inte med in, utan kunde kolla in de andra. Det var riktigt roligt speciellt som min vän Salma genast passar på och vinna öppenklassen och tog certet. Jippiiii! Sen var det min tur att göra premiär bland champions tikarna. Det var lite pirrigt för matte. Det blev några varv i ringen igen. Jag blev åter (helt fantastiskt) placerad som 1:a. Det var varmt igen men ingen vila tilläts för så var det dags att konkurrera om Bästatik. Vad kan man säga, men det blev jag igen!!! Jag slutade som BIM idag och det känns helt fantastiskt! VILKEN HELG!!!!!!

 Premiären i championklassen. 

Framför domaren.


Kom igen nu matte!


BIR Imperiet's Principe Pajazzo ocj BIM det är jag!


Skönheten Ofelia

 
ANNONS
 
Basta & Fixa

Basta & Fixa

13 juli 2008 14:53

Ännu mera GRATTIS!!!!!!!
Vilken helg ..... askul!!!!

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

13 juli 2008 17:17

Basta o Fixa: Tack! Håller med... vilken helg!

 
Hannah & Tristan

Hannah & Tristan

13 juli 2008 19:11

Nu får lagottosverige se upp nu när en ny championstjärna har sett ljuset :D

http://takycard.blogg.se

 
La famiglia

La famiglia

13 juli 2008 21:36

Ni är ju helt otroliga. Grattis igen. Och jag håller verkligen med Hannah. Det borde finnas det en och annan som borde börja darra i lagottomustascherna

http://hundblues.blogspot.com

 
Martin

Martin

13 juli 2008 22:06

Stort GRATTIS till helgens fina resultat och championat! Vi ses i championklass nästa gång!

http://www.eccolo.se

 
Ingen bild

Tessan med voffsar

13 juli 2008 22:12

Helt fantastiskt och massor av Applåder!!
Vilka tjejjer ni är, ja nu blir det för alla Champions att se upp när ni kommer!

Men hon är otroligt snygg din lilla tös!
Kramar!

 
Ingen bild

Ofelia

13 juli 2008 22:21

Hannah & Tristan: Japp, se upp! ;)

 
Ingen bild

Ofelia

13 juli 2008 22:23

La famiglia: Visst är vi otroliga =)

 
Ingen bild

Ofelia

13 juli 2008 22:29

Martin: Tack för grattiset! Javisst ses vi i championklassen!

Tessan med voffsar: Bugar och tackar för applåderna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se