Direktlänk till inlägg 14 juli 2008

Altanbygge

Av Ulrika - 14 juli 2008 20:48


Jag och husse har  arbetat med att lägga altanen idag. Jag hade koll på  att brädorna hamnade i våg. Här var jag inte riktigt nöjd med husses arbete. Jag kallade in extra hjälp för att kontroll kontrollera.

 Extra hjälpen tog sitt uppdrag på allvar och gick på djupet med sin uppgift. Inte heller Smulan var nöjd med arbetet. Det fick göras om!


Ofelia 
ANNONS
 
Ingen bild

Primo och Acke

14 juli 2008 23:02

Ja det ska ju vara en Lagotto och en katt till att fixa en Altan, bra jobbat!!

 
Tristan

Tristan

15 juli 2008 10:00

undra hur altanen skulle se ut utan din hjälp..

http://takycard.blogg.se

 
Basta & Fixa

Basta & Fixa

15 juli 2008 11:37

Inte lätt för eran husse att bygga altan med en champion och en katt som supporters ..............

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Susanna och Gunilla Garrrrrrrbo

16 juli 2008 08:07

Härligt med altan! Ni kan väl komma över hela hantverksgänget och fixa våran uteplats också. Vi behöver lägga nya markplattor och olja utemöblerna och gräva ner avloppsrör som fixar avrinningen från stuprören och bygga om trappen till entrén för cementen bara spricker och virket är ruttet och så behöver vi inhägna trädgården med riktigt trästaket och plantera bärbuskar och rosor och riva uthuset och bygga nytt och måla fasaden och lite annat smått och gott! Ni är välkomna när ni vill!
ps, grattis igen till den makalösa helgen i Tvååker! Vilken otroligt läcker tjej du är Ofelia. Hoppas du hittar en Romeo där ute i hundvärlden som förtjänar dig...så småningom...

 
Ingen bild

Ofelia

16 juli 2008 12:49

Primo o Acke, Tristan, Basta o Fixa:
Nej husse har det inte lätt alltid, men det blir bra till slut med min och Smulans hjälp!

Susanna o GG: Ja det är härligt med altan nu när den blir färdig. Tyvärr kan vi inte erbjuda hantverksgängets hjälp till andra, för listan med projekt här hemma är också lång och den tycks ständigt bli längre.

Tack för grattiset igen. Det var verkligen en makalös helg! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se