Direktlänk till inlägg 21 juli 2008

Jag behöver öronproppar

Av Ulrika - 21 juli 2008 20:50


Har varit hos veterinären idag. Där fick jag tre goda brödbitar, de hade fyllning men det hann jag inte smaka. Fyllningen bestod av avmaskningstabletter. Jag har inte mask, vad jag vet, men avmaskas måste man om man varit på utlandsresa. Jag var ju i Köpenhamn för ett par veckor sedan. På vägen ut så låg där en härlig hög med färsk hästskit men det fick jag inte smaka på. Taskigt!

 

På kvällen var min familj borta en lång stund. De var på bio och såg Mamma Mia. Nu gungar hela huset av vibrationerna från gamla Abba låtar, alla stora som små sjunger för full hals. De verkar haft det roligt. Konstigt jag var ju inte med! Jag tror jag tar mig en tur i trädgården så att människorna hinner lugna ner sig.


Chiquitita Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

Primo

21 juli 2008 22:21

AHa den där Mama Mia tjatar matte oxå om!! Men hon står alltid och apar sig till en massa låtar...
Jag la in ett inlägg här nedanför om glass....
Puss på dig

 
Ingen bild

Ofelia

21 juli 2008 23:02

Primo: Då kan vi kanske göra en gemensam beställning på öronskydd och få mängdrabatt.

 
Ingen bild

Primo

23 juli 2008 23:55

Hi hi låter som ett bra förslag!
Puss på dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se