Direktlänk till inlägg 27 juli 2008

Sol vind och vatten

Av Ulrika - 27 juli 2008 19:41

Värmen är här och vi har varit vid havet och badat. Ganska mysigt när jag väl kom i, det var så många andra hundar där på stranden som jag först måste ha koll på. Sen rullade jag mig i tång och sand! Nu är det semester!!!


På väg i


Har hämtat en pinne!


Tång- och sandrullning   =)


 På hemvägen stannade vi till för att handla, lillmatte höll mig sällskap med dörrar och fönster öppna på bilen. Annars hade vi kokats. När vi kom hem så hade de köpt en present till mig. En jättestor vattenskål! Småmattarna badade fötterna i min vattenskål och försökte locka i mig. Inte ska man väl bada i vattenskålen?! Tillslut hoppade jag i för då fick jag godis men bada i en vattenskål var ju knappast samma sak som att simma efter pinnar i havet.


 Min nya vattenskål.


Ska man verkligen bada i vattenskålar??? Vad säger matte om det? Men får man godis så är det värt att prova.


Tångdoftande Ofelia 
ANNONS
 
salma

salma

27 juli 2008 22:01

Verkar som om vi sysslar med samma saker =). Gillar du din fina Batman pool? Jag tycker den är riktigt cool.

Kramis

http://salma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

27 juli 2008 22:29

Vilka bad tjejer vi är! ;) Visst är poolen super cool!

Kramis tillbaka

 
Ingen bild

Primo

27 juli 2008 22:48

Håller med dig Ofelia att inget går upp mot att bada "på riktigt"!Den där stoooora vattenskålen som jag har är det mest matte som ligger och plaskar i;)
Puss på dig "badnymfen"

 
Liquerizia

Liquerizia

28 juli 2008 00:51

Så söt du är Ofelia, bara inte Primo "stöter" på dej också. Han verkar vara på alla flickors bloggar. Men jag håller koll på honom
Puss på dej lilla badflicka
Puss från Primos mamma Liquerizia

http://lagottoflickorna

 
Primo

Primo

28 juli 2008 11:08

Hi hi...ser att min mamma "Liq" är och håller koll på mig;)....
puss från "badpojken"

http://www.ackebus.se

 
Ingen bild

Tristan

28 juli 2008 12:18

Är lite smått avundsjuk på din batmanpool! I går fick jag simmasimma simma i havet och jaga maneter

 
Ingen bild

Ofelia

28 juli 2008 21:29

Liqueriza: Ja Primo är en riktig Casanova. Svårt att motstå en sådan snygging.

Primo: Det är kanske tur att mamsen har koll på dig ;)

Tristan: Inte ska du vara avundsjuk. Det är jag som är det på dig, som får vara på Gotland och de fina stränderna där. Jag har sett på din sida att det ser helt underbart ut.

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se