Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

Skogstur

Av Ulrika - 30 juli 2008 20:48

Jag har varit i skogen, dippe dippe dip!!!  Det var underbart, så många nya dofter. Jag hade aldrig varit i den skogen och det fanns många spännande stigar så det gällde att hålla koll på matte så att hon inte virrade iväg på fel stig. Men till och med i skogen var det varmt i dag.

 

När vi kom hem hade nummerlappen från Ronneby kommit. Det är 21 lagotto anmälda, varav 4 i valpklass. Nu hotar matte med bad och tovutredning. L

Tjingling

Ofelia 

 
ANNONS
 
Primo

Primo

31 juli 2008 00:22

Skogen är mysigt!!
Matte säger att hon fått nr lapp för Askersund...40 st anmälda URK!
Puss på dig sötnos!

http://www.ackebus.se

 
Krölle, Alessia & Intensa

Krölle, Alessia & Intensa

31 juli 2008 00:26

Vist är det härligt i skogen. Tur att våra mamsingar är snälla och ta oss dit, eller hur? Ja ha, så du ska på uppvisning. Vi slipper ett tag till. Mamsen säger att med sådan risig påls som vi har kan man inte visa sej för folk!!!!!!
Vi fattar inte nåt
voff puss puss

http://lagottoflickorna

 
gråben o krölle o intensa

gråben o krölle o intensa

31 juli 2008 00:28

Oj, nu satte mamsen fel signatur. Det ska ju vara jag, Gråben, inte Alessia.
Voff puss puss igen

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Ofelia

31 juli 2008 09:17

Primo: Åååå då blir det ett riktigt lagottokalas i Askersund. Lycka till Snygging!

Gråben o Krölle o Intensa: Jag förstår inte varför mattar är så nojjiga när det gäller pälsen. Matte är likadan.

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se