Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Påträngande

Av Ulrika - 13 augusti 2008 22:21

Vi har haft fullt upp och fått flera fina promenader. Gästernas barn har varit ute och gått runder med oss flera gånger. Toppen! Trots det så blev jag jättekissnödig när vi var hemma i trädgården så jag satte mig för att kissa och filosofera lite. Vad händer då - jo plötsligt känner jag en nos i rumpan som ska kolla vad jag håller på med. Men hallåå jag är inte färdig än …

Jag fick helt enkelt säga till på skarpen att det där var höjden av fräckhet. Ja herregud vad paff han blev men nu tror jag han inte gör om det igen. Jädrans karlar!

Voff

Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

Primo och Acke

13 augusti 2008 23:47

Jooo vi är nog lite så ibland...vill ju kolla in liksom, sniffa lite....

Men det klart att du blev sur, vi får väl be om ursäkt på alla hundpojkars vägnar;)
Puss snygging!

 
Tito

Tito

15 augusti 2008 11:19

Lite svårt är det att låta bli att dofta.... Men ni doftar så gott. Igår hade vi besök av Myra och Berta två labbdamer i löp och matte trodde inte att jag skulle bry mig eftersom jag är kastrerad men jag måste ju också få lukta........Myra blev jätteirriterad......

http://agottotito.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia

15 augusti 2008 18:22

Primo o Acke: Inte behöver ni be om ursäkt, men ibland så vill man vara lite i fred.

Tito: Jag förstår att det är svårt att motstå väldoftande löptikar, men försök att vara en gentleman och dofta lite i smyg istället. ;o)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se