Direktlänk till inlägg 20 augusti 2008

TRÖTT!

Av Ulrika - 20 augusti 2008 21:10

Vi har haft besök från Tyskland. Det är svårt att förstå vad tyskarna säger och som om det inte vore nog så hade de också 4 barn med sig i åldrarna 2-11 år och alla ville ha min uppmärksamhet.  Det var aktiva barn vill jag säga, de hoppade och skrek, jagade mig och ville ge mig mat, bråkade nästan om vem som skulle hålla i mig - ja det gick i ett. Lyckades jag undkomma ett barn så hittade nästa mig strax efter. Men jag var mycket duktig och tålmodig. Bra barnträning tyckte matte. Visst har jag mina småmattar här hemma men energin i dessa tyska pojkar  var mer än vad jag är van vid. När matte tyckte att jag stått ut länge nog så släppte hon in mig i sovrummet och där fick jag vara i fred.  Oj vad jobbigt det är att vara sååå populär.


Zzzzzzz Zzzzzzz

Ofelia 
ANNONS
 
Basta & FIxa

Basta & FIxa

21 augusti 2008 06:03

Vi vet hur en del barn kan vara så vi förstår dig. Sist vi hade jobbigt barnbesök fick vi vara ute i trädgården. Barnbarnsvalparna är det dock inga problem med, de är ju iofs hundvana så det kanske inte räknas.

Viff vaff

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tristan

21 augusti 2008 09:47

det positiva med barn är att det är lätt att få/ta mat ifrån dem.

 
Ingen bild

salma

21 augusti 2008 10:43

Shit vilken fin bild på dig du har lagt i presentationen. Du är så snygg så man svimmar ;-)

 
Ingen bild

Ofelia

21 augusti 2008 12:14

Basta & Fixa: Ibland är det skönt att få en stunds vila när man har intensiva besökare.

Tristan: Japp många smulor (och annat)på golvet att hålla efter.

Salma: Du är go du som lägger märket till de små detaljerna.

 
Ingen bild

Trisse

21 augusti 2008 19:41

jag tänkte samma sak som Salma men glömde bort att skriva det tidigare.
Du är verkligen dödssnygg på nya presbilden, en riktig chokladpralin!

 
Ingen bild

Ofelia

21 augusti 2008 22:16

Äsch vad ni smickrar, jag tror jag rodnar lite. Men Tack ändå! Kram till både Salma o Trisse!

 
Ingen bild

Trisse

22 augusti 2008 10:21

Hörde av matte att du egentligen var inbokad på en tryffelkurs hos mig förra helgen. vi får ta det en annan gång. :D nosgos

 
Ingen bild

Primo och Acke

22 augusti 2008 12:24

Jo nog är du skitsnygg alltid!! Dom där tyska barnen lät ganska jobbiga måste vi ju säga.....
Vi säger kram så länge!

 
Ingen bild

Ofelia

22 augusti 2008 14:17

Trisse: Jag var ganska besviken att det inte blev någon kurs men det viktgaste är faktiskt att du blir frisk oc stark igen för du behöver krafterna när du får mig som elev.

Primo O Acke: Tack för komplimangen! Ja de små barnen sög ur mig energin men nu har jag återhämtat mig igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se