Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

Det går mot höst

Av Ulrika - 23 augusti 2008 21:19

Regnet har öst ner hela dagen. Stora regndroppar och värmen ha gett vika. Undra om det ska regna flera veckor i sträck nu. Så där mycket så man aldrig hinner bli riktigt torr i pälsen mellan promenaderna.  Det har inte blivit så långa  drundor idag. Jag har mest legat och myst i min säng och lyssnat på regnet utanför. Ganska skönt det också ibland.


Tjena mittbena!

Ofelia

 
ANNONS
 
Basta & Fixa

Basta & Fixa

24 augusti 2008 08:23

Sånt väder har vi haft i flera veckor nu ....
fats igår och idag skiner solen här!!!!!
Det är knappt man tror det är sant!!!
Man kan ligga ute och ljuna i skuggan .......skönt!!!

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Primo och Acke

24 augusti 2008 23:27

Här är rikgtigt mysigt väder för oss hundar inte för varmt, inget regn ( ja även om vi inte bryr oss så mycket som matte) så idag har vi njutit och mått gott!
kramis

 
Ingen bild

Tristan

31 augusti 2008 21:49

Har Ofelia rymt till sydligare breddgrader?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se