Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Matte ska jobba

Av Ulrika - 15 september 2008 21:15

Matte säger att jag ska åka till veterinären i morgon. Jag ska få ett 4-veckorsintyg för på lördag åker jag utomlands igen. Matte ska inte följa med för hon ska jobba. Stackars stackars henne! Förutom att jag får klara utställningen själv denna gången så har jag  gamlematte att hålla reda på. Tursamt nog får jag skjuts av Salma och kan packa in mina grejor och G-matte i hennes bil. Annars vet jag inte hur det skulle gå.

 

Tjing pling

Ofelia

(Puss på dig G-matte. Det kommer gå finfint! Vi gör bara så gott vi kan)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena o Tosca

15 september 2008 22:29

Åh så spännande.
Det behövs bara ett cert i danmark för att du ska bli DUCH va?
Lycka till!

 
Ingen bild

salma

16 september 2008 11:15

Jajamensan vi ska ta hand om Lilla Mamma och dig Ofelia. Det kommer gå hur bra som helst fast det är jättesynd om din matte som kommer att missa när du blir dansk champion :-(
Min matte kom på att hon måste ju ha ett ombyte med sig så hon kan svida om sen när du ska in i stora ringen innomhus. För det var väl så man skulle göra? Byta om till lilla dräkten..... Gissa om hon är sugen på att få vara med och leka i stora ringen.

kram kram

 
Ingen bild

Ofelia

16 september 2008 11:35

Helena o Tosca: Jo så är det, ett cert och det blir championat.

Salma: Skicka ut Matte och shoppa. Man ska ha lilla dräkten i en resegarderob och byta om precis intill stora ringen, det såg vi förra gången vi var i Danmark. Hoppas din matte får vara med och leka i stora ringen antingen med dig eller med mig.

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se