Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Ballerup

Av Ulrika - 21 september 2008 10:54

På utställningen igår blev jag tvåa i öppenklassen. Vann gjorde min kompis Salma. GRATTIS GRATTIS säger jag till min vän. Det är inte fyskam att komma två när ens kompis vinner. J

 

De var Gamlematte som gjorde debut som handler i utställningsringen och visade mig . (Hon har här med avancerat från kennelflicka till biträdande handler.)  Det gjorde hon finfint. Tack för hjälpen! hälsar matte.

Tjingeling

Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

salma

21 september 2008 11:31

Bilden på dig och G-matte är underbar !!!!!

 
Ingen bild

Tessan med voffsar

21 september 2008 22:21

WOW vilken elegans G-matte skrider fram i!! Komplimanger i massor!!Tänk att ha en sådan handler att skryta med....

Kramis från oss!

 
Ingen bild

Ofelia

21 september 2008 22:49

Visst är vi fina jag o G-matte!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se