Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Däckbyte

Av Ulrika - 22 september 2008 21:12

Har varit och lämnat bilen på verstan idag, sen promenerade vi hem. Det var "härligt" småruggit väder. Lite regn i luften och snålblåst. Men matte kämpade på så det blev en bra runda i alla fall. Bilen behövde nya framdäck, vill ju inte gärna kana av vägen i vattenplaning nu i höstregnet. 

Ett par timmar senare gick vi samma väg tillbaka för att hämta bilen. Det är skönt att veta att vi nu kan åka säkert i bilen.


Matte passade på att klippa ner mig lite medan vi väntade på bilen. Det är utställningsuppehåll nu i några veckor.  Matte tyckte det var lite roligt att klippa för nu fanns ingen press att resultatet skulle bli så bra som möjligt. Hon vågade ta ut svängarna lite mer än vanlig. Hon blev rätt nöjd men nu återstår det att se om pälsen hinner växa ut igen tills Växjöutställningen.


Ny snaggad

Ofelia

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

23 september 2008 00:32

Vi vill se en bild av dej i din nya frisyr.
Härligt att du nu kan färdas säkert i bilen, duktig mamsing du har
Voff o pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Ofelia

23 september 2008 18:50

Jag ska se om jag vill posera för matte då kanske det kan bli en bild.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se