Direktlänk till inlägg 26 september 2008

Joggingtur med Husse

Av Ulrika - 26 september 2008 21:02

Har idag varit ute och rastat husse. Jag fick följa med honom på hans jogging tur. Det var härligt! Fint höstväder, klar luft och nästan ingen vind och massor av dofter i dikeskanterna. Det var riktigt skoj så jag hoppas husse låter mig följa med fler gånger.


Eftermiddagen har jag ägnat åt grävning men det tyckte inte husse om för där jag grävde hade han iordningställt för att så gräs. Han var en riktig tråkmåns och la galler över jorden så att jag inte skulle kommer åt den. Men jag ska nog finna på råd ;o)


Tjingeling

Ofelia 
ANNONS
 
salma

salma

26 september 2008 22:16

Jaha så du rastar din husse också. Himlans tur våra hussar har som har oss =).

kram

http://salma.bloggagratis.se

 
Primo

Primo

26 september 2008 22:20

Men hur får ni era hussar till sånt? Min han bara åker Inlines( och det bara på sommaren) och det går ju alldeles för fort!Matte bara tjatar om att jag behöver få ett bra flås till mitt sök...
Puss på din nos!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

26 september 2008 22:52

Vi har ett gott råd. Om du tar nosen under gallret och låtsas leta efter något, sedan vips gör du ett kast med nosen. Sim sala bim, så är gallret borta, vi vet.
Voff o pussar.

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Ofelia

27 september 2008 22:25

Salma: Ja visst är det tur att hussarna har oss. Jag hoppas bara att min husse inte glömmer mig nästa gång han ska ut och springa. Han är lite glömsk.

Primo: Ja inte vet jag, jag har inte fått följa med så många gånger förrut, husse tror inte jag orkar springa så långt som han. Ha! Han skulle bara veta vad jag orkar. Ibland kör husse rullskidor och då får jag absolut inte följa med. Matte kan nämligen se framför sig hur jag rusar förbi framför husses skidor utan att se mig för och hur vi sen hamnar i en hög med ett brak.

Strövelstorparna: Tack för rådet men jag är lite osäker om jag vågar, tycker nämligen att gallerna är läskiga. Kanske kan jag gräva mig in under dem? Jag får fundera vidre.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se