Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Till Tristan

Av Ulrika - 30 september 2008 14:10


Var det så här du menade, Tristan? Med att katter gör sig bättre i träd.


Det är inte jag som jagat upp Smulan i trädet. Dit går hon alldeles av sig själv. Där kan hon fånga fåglar och där kan hoppa ner ifrån och försöka skrämma mig. Ibland lyckas hon och då blir det väldig fart på oss båda två.


Här på bilden ser det faktisk ut som om hon fått syn på något, kanske är det mig hon spanar på.


Mjau o voff

Ofelia

 
ANNONS
 
Tristan

Tristan

30 september 2008 17:47

Precis vad jag menade :D

http://takycard.blogg.se

 
Basta & Fixa

Basta & Fixa

30 september 2008 21:09

H Ö G R E H Ö G R E H Ö G R E . . . . . . .

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

30 september 2008 23:16

Vi tycker också att katter passar bäst i träd, men lite spännande är dom allt.
Mjauvoff o mjaupussar

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se