Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

Matte är hemma igen!

Av Ulrika - 21 oktober 2008 19:49

Så var Matte äntligen hemma igen. Skönt att lämna tillbaka ansvaret. Matte tyckte jag varit duktig. Inte någon i familjen ringde till Matte under tiden hon var borta och beklagade sig. Matte var nöjd med min insats. Idag har det blivit långa promenader trots att det både regnat och blåst. Men nu ikväll så skickade Matte ut Husse istället med mig. När vi kom tillbaka så hade matte tänt en brasa i kaminen.

 

Matte har även dragit i min päls, hon tyckte det kommit upp så mycket underull på sina ställen. Där på ställena satte hon tovskäret och började dra och slita. Stackars mig!  Sen upptäckte hon att jag hade tovor på tassarna. Kan jag hjälpa att det fastnar frön, kardborrar och små grenar i min päls kanske?? Dessa får jag sedan efter bästa förmåga ta bort själv och då händer det att det blir tovor. Ville Matte ha en tovfri hund så borde hon skaffat sig en släthårig ras.

 

Lurven Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tosca

21 oktober 2008 20:02

Åh, jag fick en hel hög med kardborrar på ena tassen imorse. Usch och fy, kan inte gå då.

 
Ingen bild

Tessan med voffsar

21 oktober 2008 22:39

Jaha ja nu är det ordning & reda när matte kommit hem;) Men du är nog ganska så glad att hon är hemma även om hon drar i lite tovor!

 
Totti

Totti

22 oktober 2008 05:13

Hu för tovskäret. Matte har hotat att "avtova" och bada mig till helgen, så att jag är fin till lagottocupen på söndag.
Såg att du ska ställas ut i Stockholm i december. Synd att jag inte får komma och titta på dig där. Matte beklagar att inte heller hon kan komma, eftersom hon jobbar då, men vi lovar att hålla tassar och tummar.

http://www.123minsida.se/tottilagotti

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

22 oktober 2008 17:25

Vilken tur att matte är hemma igen så du kan slappna av. Har du fått någon lön för ditt arbete? Vi menar att det ska betala sej att ta ansvar för en hel flock.
Voffombudsmannen o puss likadant.

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se