Direktlänk till inlägg 25 oktober 2008

Smulan

Av Ulrika - 25 oktober 2008 19:49

Dagen har varit fylld av vaktuppdrag. Familjen tar hand om barnens kusin i helgen så jag har en extra att hålla koll på. Men det går bara fint, han är rätt så lydig ;-)  Så har tomtens gränser behövt vaktas. Grannens katt har retats med mig. Jag har försökt få den att leka med mig men den gick sakta förbi på andra sidan staketet medan jag hoppade och skuttade för att få kontakt. Jag stannade och skällde och viftade på svansen men icke att katten brydde sig om mig. Nä tacka vet jag min egen Smula, hon vill leka och går gärna med på promenad. Igår skulle Husse och jag gå för att hämta lillmatte E hos en kompis, då ville Smulan följa med. Det fick hon inte för Husse för vi skulle gå över den stora stygga vägen. Tro inte att Smulan lät sig fångas av Husse. Nähä matte var tvungen att följa med en bit för att sedan fånga Smulan och bära hem henne. Det tycker jag är rätta takter, man ska sätta upp lite motstånd så att människorna inte har det allt för lätt. Heja Smulan!

 

Voff

Ofelia

 
ANNONS
 
salma

salma

25 oktober 2008 21:16

SötSmulan =).

Glada svansviftningar från Salma =)

http://salma.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

25 oktober 2008 22:32

Hejja Smulan, och så SÖT du är. Gråben har också fått en kattkompis. Undrar hur det ska gå.
Kattpussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Primo

25 oktober 2008 22:46

Riktig söt den där Smulan...är det kaksmulor?? Tycker om det....

 
Basta & Fixa

Basta & Fixa

26 oktober 2008 08:25

*Fläääämtar*
Aaaaahhh en katt, den tar vi .............
Viff .... vaff

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

26 oktober 2008 10:53

Fin liten Smulan !!!!
Vi hade oxo en katt som hette Smulan en gång i tiden. Det var när Hannah var liten och hon kunde inte säga Smulan utan det blev Fulan ........ *asg*

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tosca

26 oktober 2008 16:52

Jag vet inte vad folk ser för sött i katter. Brorsan min hade två katter hemma hos sig, de var läskiga båda två - en boxade mig på nosen (inte med klorna men ändå) så honom vågade jag knappt titta på.

 
Ingen bild

Ofelia

26 oktober 2008 19:34

Strövelstorparna: Gråben kommer älska katten, precis som jag gör med min söta Smulan.

Basta o Fixa; Andra katter kan ni ta men inte min Fulan, jag menar Smulan! (hihi)

Tosca: Katter är goa, dom kommer och strycker sig mot en eller om det är grannkatterna så kan man jaga dom. Katter är Toppen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se