Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Höstlov

Av Ulrika - 27 oktober 2008 22:05

Höstlov = barnen är hemma hos mig :-)  Det har regnat och till och med haglat här i dag. Riktigt ruskväder har det varit. Mellan skurarna så gick Matte och Lillmatte E en lång runda med mig. Eftersom det var sådant väder idag var det inga golfspelare ute på golfbanan så vi passade på att gå en runda där. Toppen tycker jag, för då får jag så mycket spring i benen och tror jag är vinthund eller något. Jag springer och springer utan stopp. När vi närmade oss ett snårigt buskage var jag naturligtvis tvungen att kolla vad som gömde sig där. FASANER!!!! Älskade fasaner, jag fick fart på dem allihop!  Duktiga mig!


I morgon ska jag och mina 3 mattar åka till Hässleholm och hälsa på Mia och Salma. (Kanske även Dippa om hon är kvar.) Det ska bli skojigt!


Tjingeling

Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

Primo och Acke

27 oktober 2008 22:56

Fasaner?? det vet vi inte vad det är? Matte har förökt förklara för oss, men nej hittils har vi bara jagat Rådjur, hare, katt och skator!Måste ut och leta sånadär fasaner...

Regn hatten är köpt på Jula för 49 kronor säger matte och funkar kanon!!
Hoppas ni får dö kul hos Salma....Primo är jätte avis;)
Skutt prutt på dig!

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

28 oktober 2008 00:15

Spring i benen är jättehärligt och finns det sen fasaner är lyckan fullkomlig
Pussar

http://lagottoflickorna

 
salma

salma

28 oktober 2008 07:19

Vi ses snart kompis!

http://salma.bloggagratis.se

 
Tristan

Tristan

28 oktober 2008 11:11

fasaner är roliga :D

http://takycard.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se