Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Tack för idag Salma o Dippa

Av Ulrika - 28 oktober 2008 22:04

Har varit på resande fot idag. Vi for till Hässleholm i mattes gamla bil. Den andra bilen som är något bättre var inne för reparation av avgassystemet. Jag fick åka i min bur som stod i baksätet, vet ni hur mycket det lutar i ett baksäte? Men det var bara att spjärna emot i alla svängar och kurvor. Tillslut var vi framme och då fick jag träffa Salma och Dippa.

 

Först klippte och fixade Mia mina tre mattar. Matte fick en ny frisyr, Lillmatte I fick en röd slinga i håret och Lillmatte E klipptes och fick sen fantastiska flätor. När de äntligen var klara så gick vi en härig promenad bort på Hässleholmsgården. Härlig gräsmatta att springa på. Fullfart blev det på mina ben! Lite bus med Salma och sen fick vi sitta fint och fotograferas.

 

Jag har fått några bilder från Salma eftersom min Matte glömde kameran.

Spring i benen


Bus med SalmaKramis

Ofelia
 
ANNONS
 
salma

salma

28 oktober 2008 22:41

Så skoj vi hade på gräsmattan idag.

Vi ses till helgen!

http://salma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hannah & Tristan

29 oktober 2008 11:58

synd att vi har så långt till Mia och Salma annars hade vi också åkt dit för att klippa och busa

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

29 oktober 2008 23:08

Så söta ni är tillsammans, som små sockertoppar
sockerpussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Bellos matte

30 oktober 2008 21:41

Vad synd att vi inte fick se en bild på mattes nya frisyr i stället!

 
Ingen bild

Bellos matte

30 oktober 2008 21:43

Jag menade ju inte "i stället" utan "också", alltså, vad synd att vi inte fick se mattes nya frisyr också!

 
mia

mia

30 oktober 2008 22:30

Bellos matte: Ha ha ja den fotade jag inte ens. Snacka om att vara totalt inriktad på hundarna. Hår och nya frisyrer ser jag varje dag men det är inte varje dag man ser tre så vackra Lagottotjejer tillsammans.

http://salma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se