Alla inlägg under oktober 2008

Av Ulrika - 8 oktober 2008 22:23

Matte börjar längta tills det åter är dax att packa bilen och ge sig iväg till någon utställning. Det räcker med ett par veckors uppehåll sen börjar hon räkna dagarna i almanackan. Det dröjer ett par veckor till innan det är tid igen men sen är det full rulle i en dryg månad. Här är en lista över utställningar som matte tänkt att jag ska delta i. 

 • 2/11 Växjö
 • 9/11 Herning, Danmark
 • 23/11 Hamar, Norge
 • 6/12 Stockholm
 •  Sen blir det jullov! Just nu så längtar nog jag också efter en utställning. Jag tycker att det är ganska roligt när jag får gå in i ringen. (Undantag finns, när jag är skendräktig.)När matte packar mina saker i hundväskan och fixar godispåsen till mig så viker jag inte från hennes sida. Vill ju inte gärna att hon ska glömma mig när hon åker iväg. Nåja det blir att vänta ytterligare några veckor innan vi beger oss till Småland. 


  Ofelia


  ANNONS
  Av Ulrika - 7 oktober 2008 22:06

  Matte har varit borta hela dagen i dag. Hon har varit hos min mamma och hälsat på. Kollat in mina småsyskon och blivit helt betagen i dessa små liv.


  Jag börjar med en bild på min mamma Stella.

  Här ligger hon och kopplar av från valparna en stund.


  Här är tjejerna i kullen. Det är riktiga tuffingar. Kolla in gapet på den sista valpen, snart sitter hon som en piraya i svansen på den andra.


  Här är hanen, en riktig goding. Här har han tagit paus och vilar sig lite.


  Det fanns pudelvalpar där också, här är en som fastnade på bild. De var så söta och pigga precis som lagottovalparna. Matte skulle allt bra gärna tagit med sig några hem. Denna gången får hon nöja sig med att klämma och känna och lukta och gosa och mysa en stund med alla valparna.


  Valpgos

  Ofelia

  ANNONS
  Av Ulrika - 6 oktober 2008 20:24

  Idag hade jag och matte sovmorgon. Det var skönt! Sen packade matte in mig i bilen och vi for iväg till veterinären igen. Jag blev så glad att jag började yla när vi närmade oss.  Väl framme så fick jag inte ens gå av. Matte skulle bara snabbt in till veterinären och betala vårt förra besök. Deras kortläsare hade gått sönder när vi var där förra gången och matte hade inga kontanter så därför fick vi köra dit igen.

   

  Det var snabbt avklarat och då körde vi till skogen!    :o)

  Matte, Här är jag!


  Kommer du snart matte?


  Men matte, inte fotograferar man när någon kissar!!


  Vad var det?


   

  Det luktar gott!


  Åååå en ekorre. Han har en nöt i munnen.  Det var allt från mig!

  Ofelia  Av Ulrika - 4 oktober 2008 18:41
  Här är lite bilder från dagens fina höstpromenad.   Här sätter jag full fart över gräsmattan.


  Snusa bland löven.  Det var vackra färger på bladen idag.

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .  Ha det gott - lingonkompott

  Ofelia

  Av Ulrika - 2 oktober 2008 20:54

  Har varit med husse hela dagen och gått två långa promenader mellan regnskurarna. På den ena promenaden passade jag på att smita från husse. *Fniss*  När han släppte mig lös och sa att jag var fri så störtade jag fram till ett par buskar och ut kom en kanin. Jippiii! Jag brukar inte jaga kaniner men det ska jag börja med. Tjoho vad skoj det var!  Jag gav riktiga jaktskall medan jag sprang efter kaninen. Fast husse ropade och skrek på mig så hörde jag inte honom, inte förrän jag blivit av med kaninen så hörde jag honom. Kan det bero på att jag inte skällde längre då?! Jag kom lydigt tillbaka till honom och satte mig fint vid hans sida. Men husse var inte glad på mig. Sen fick jag gå fot med husse en lång bit innan han provade igen. Då hittade jag varken några  buskar eller kaniner och husse tyckte jag var duktig igen.


  När matte kom hem så packade hon en väska med en macka och mitt pass. Va kul tänkte jag vi ska ut och resa. In i bilen och iväg men vi reste inte så värst långt, bara till Svedala. Det var till veterinären vi skulle. Jag skulle avmaskas eftersom jag varit i Danmark och därför packade matte en macka för att kunna gömma avmaskningstabletterna i. Mums så gott det är med macka! Sen gav veterinären mig en spruta, det var årets rabiesvaccinering så nu kan jag få fortsätta att åka utomlands. Så var det avklarat  =o)


  Jägaren

  Ofelia

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se