Direktlänk till inlägg 12 november 2008

Magiska papperskorgar

Av Ulrika - 12 november 2008 20:54

I vårt hus finns det magiska papperskorgar. Speciellt papperskorgen hos Lillmatte I. Den papperskorgen fylls ständigt på men behöver sällan eller aldrig tömmas. Det försvinner kolapapper, tuggummi, pappersnäsdukar, och annat smått och gott från papperskorgarna. Matte påstår att det är jag som burkar fynda i korgarna, att jag speciellt gillar pappersnäsdukar med fyllning i. Jag förstår inte vad hon menar?! Vadå ligger det konfetti av näsdukspapper och kolapapper i min säng? Undra hur det har hamnat där? SMULAN, vad har du nu ställt till med?!

 

Ofelia, den oskyldiga

 
ANNONS
 
salma

salma

12 november 2008 21:10

Men vad praktiskt med magiska papperskorgar. Din lillmatte måste tycka det är toppen att aldrig behöva tömma sin papperskorg.
Näsdukar med fyllning är en delikatess.

http://salma.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

12 november 2008 21:45

Du menar väl inte att det är du som tar allt? Skyll på papperskorgsfén. Vi tror att det finns en sån
Pussar

http://lagottoflickorna

 
Laurence

Laurence

13 november 2008 08:44

hos oss är det tvärtom, gatans tappade näsdukar kommer vandrande hem och fyller vår papperskorg. Kram

http://saphira

 
Ingen bild

Primo och Acke

13 november 2008 12:28

Vaddå?? Tömma papperskorgar vet vi inte vad det är...eller??? hi hi!
Puss på dig sötfia!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se