Direktlänk till inlägg 17 november 2008

Utlånad

Av Ulrika - 17 november 2008 20:27

Igår var jag utlånad när min familj var på dop. Det var riktigt spännande att följa med familjen S hem. Enligt uppgift så skötte jag mig riktigt bra. Det var en gång som jag gick och la mig under ett skrivbord och nästan trasslade in mig i deras datorsladdar, då blev de lite oroliga för mig och lockade ut mig med godis. Mums! Det familjen S inte visste är ju att jag gillar att ligga under saker.


Idag kom Gamlehusse och G-matte och mattes syster på besök. Det pysslades i huset nästan hela dagen. Tur att G-husse var med och gick en rolig runda med mig. Jag blir ju så glad när de kommer på besök.


Ofelia
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se