Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Hemma igen

Av Ulrika - 24 november 2008 20:29

Att åka iväg till Norge med fyra supporters är inte dumt och lite bortskämd har jag nog blivit. Jag har legat i knät och i soffan, sovit i sängen, ätit fläskfilé, jordnötsringar och en halv vetefläta. Jovisst det sista, flätan bjöds jag kanske inte på men jag kunde inte motstå den där den låg i kassen i hallen.  Mycket god med kladdig fyllning, resterna åt människorna.

 

Så startade resan mot Norge på lördagsmorgon, då var det snökaos i Skåne och misstänkte att resan skulle bli lång. Men ju längre norrut vi kom ju bättre väder blev det och mindre snö. Vi checkade in i en liten stuga som hade en fantastisk utsikt över Hamar. Människorna åt räkor och ost och njöt över att vara framme. Även jag fick smaka en räka men det var inget vidare, jag spottade ut den igen. Ville ju inte bli dålig i magen tills utställningen.

 

Söndag morgon gav vi oss av till utställningen. Det var bilkö in och matte började bli orolig att hinna i tid om det sedan var kö vid veterinärbesiktning också men vi hann in i god tid. Det blev min tur i ringen och det tyckte jag om, att få springa lite och få godis om jag såg glad ut och stod fint. Visst är det toppen. Domaren tyckte också att det var toppen och skrev en ganska kort kritik (Se min hemsida). Jag blev etta i åpenklassen och bästatikkonkurrensen :o) och så fick jag möta snygga Bonebreakers Tentatore i Bir och Bim. Gissa om jag blev stolt när domaren gav mig Bir-rosetten. Ja därmed blev jag nu Norsk champion, Norskvinnare-08 och i och med att jag är svensk- och danskchampion redan så kan man säga nordiskchampion.

 

Det var helmysigt att ha med mina goa uppfödare, gosa med B-G i sängen och få en och annan gosak. (Tyst säg inget till matte, hon är lite strikt med min diet.) Det var härligt att få rå om dem en hel helg och att dela sådana här upplevelser med dem. Gun och B-G, Tack för att ni följde med!

 

Ofelia


Ps Bilder kommer en annan dag, nu ska jag gosa med mina Lillmattar :o)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena o Tosca

24 november 2008 20:39

Du är ju helt suverän Ofelia!! Vinner allt du ger dig in på.
Jättejättegrattis från oss!

 
salma

salma

24 november 2008 20:47

GRATTIS IGEN!

http://salma.bloggagratis.se

 
Martin

Martin

24 november 2008 21:18

Stort grattis till framgångarna!

http://www.eccolo.se

 
Ingen bild

Ofelia

24 november 2008 21:32

Tack Helena o Tosca, Salma och Martin.

 
Hannah & Tristan

Hannah & Tristan

24 november 2008 21:40

Ni är då helt fantastiska.. men det var ju inte helt oväntat. :D Grattis

http://takycard.blogg.se

 
Basta & Fixa

Basta & Fixa

24 november 2008 21:53

Suveränt jobbat!!
Stort G R A T T I S ! ! ! !

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

24 november 2008 22:02

Oj oj oj Ofelia,vilken tjej du är. Fick höra om din stora seger i går av en norsk fågel som kvittrade
kviddevittpussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Tessan med voffsar

24 november 2008 22:11

Ja käre nån vilken i särklass TOPPEN TJEJ DU ÄR!! Inte klokt på så kort tid och du tar hem allt du ger dig in på!! Vi kan inte annat än bocka och buga applådera och SKRIKA I HÖGAN SKYYYY!! GRATTIS TILL SVERIGES VACKRASTE LAGOTTO TJEJ!!!!

 
La famiglia

La famiglia

25 november 2008 00:41

Tja, vad ska man säga? Man blir liksom mållös, men ett GRATTIS kan vi nog få ur oss. Helt otroligt!

http://hundblues.blogspot.com

 
Ingen bild

Ofelia

25 november 2008 08:32

TACK alla vänner för alla grattisar. Det är verkligen helt otroligt att ha fått uppleva allt vi gjort det sista halvåret-året.

 
Bibilina

Bibilina

25 november 2008 16:12

Jättestort GRATTIS

från Bibilina

http://www.bellagotto.se

 
Ingen bild

Paggio-Totti

25 november 2008 17:17

Grattis snygging! Min matte säger att du ska komma och hälsa på mig nästa helg. Du ska få låna alla mina pipisar och så kan vi leka på Södergarn om det inte är lerigt. Jag längtar!
Kram Totti

 
Tito

Tito

25 november 2008 19:11

VILKEN BRUD!!!!! GRATTIS!!!!Blöta puusar från Tito

http://lagottotito.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia

26 november 2008 21:37

Bibilina: Tack!

Paggio-Totti: Jag ser fram emot vår träff ;o)

Tito: Tackpussar tillbaka!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se