Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Lugnt och tyst

Av Ulrika - 28 november 2008 21:35

Idag har det varit lugnt, Matte har blivit hes vilket gjort att jag har kunnat springa omkring och skälla i trädgården utan problem. Jag hörde nämligen inte att det var Matte som stod och väste mitt namn i dörren. Till slut kommer Matte utklampande med Husses tofflor och hennes kroppsspråk gick inte att ta fel på. Jag smög snabbt in genom altandörren. Hon kan vara ganska skrämmande när hon vill.

 

Det ordnade upp sig för sen låg hon i soffan framför tv:n och då passade jag på att ta väl hand om henne. Det tyckte hon om, hon nästan somnade en stund. Vad gjorde jag då när jag tog hand om Matte?  Jag låg hos henne i soffan och värmde hennes fötter. Japp ni läste rätt, JAG FICK LIGGA I SOFFAN!  Undra om Matte är allvarligt sjuk, i så fall hoppas jag att sjukan är kronisk.

 

Syster Ofelia

 
ANNONS
 
Primo och Acke

Primo och Acke

28 november 2008 23:46

Hi hi, ja då hoppas vi för din skull att matte är kroniskt trött!! Vi ligger huller om buller vart vi vill...men ni kanske inte har skinnsoffa säger matte? För den är ju lätt att torka av...
Natti natt drottning Ofelia ;)!

http://www.ackebus.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

30 november 2008 19:15

Krya på dej matte
Trevlig 1:a advent
pussar

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se