Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Ribban

Av Ulrika - 30 november 2008 21:09

Efter en lugn morgon så åkte Matte och jag till Ribban. Jag misstänkte vart vi skulle så jag satt och gnydde förväntansfullt där bak i bilen. Matt undrade vad det var med mig, jag brukar ju lägg mig ner och sova så fort jag kommer in i bilen. När vi stannade på parkeringen så såg jag några av minna kompisar och blev helt vild.

 

Det var roligt att träffa gamla kompisar och några nya små glin, Gibbson och Totti. Matte tyckte de var så söta. Vi hundar sprang och jagade varandra, rullade oss i tången, grävde några små hålor i sanden jag allt som hör till en trevlig promenad på Ribban.

 

När vi kom hem var det meningen att Matte skulle bada mig men klockan hade hunnit bli för mycket. Hon skulle iväg till ett par bekanta och gå på julskyltning med lillmattarna. Det var skönt för då gick jag och la mig sov istället. Nu säger hon att hon ska bada mig nu i kväll istället så att jag hinner torka under natten. Hon påstår att jag luktar sur gammal fisk i pälsen. Jag tycker att det bara luktar gott.

 

Voff

Ofelia

 
ANNONS
 
Primo och Acke

Primo och Acke

30 november 2008 22:10

Åhhh ja!! vi tror oxå att du luktar helt underbart i "eu de tång" ;)
Puss!

http://www.ackebus.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

1 december 2008 22:46

Eu de fisk doftar helt underbart. Försök att smita undan och gömma dej
doftpussar

http://lagottoflickorna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se