Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Helgen...

Av Ulrika - 10 december 2008 20:00

Jag och familjen packade in oss i bilen och styrde mot Huvudstaden på fredagen. Resan gick ganska snabbt och vi lyckades hitta till Reimersholme där vi skulle bo. På lördagsmorgon åkte Matte och jag ut på min hemliga träff. En stilig lagotto hane var det som Matte ville att jag skulle träffa. Jodå han var faktiskt både snygg och trevlig. Ja tro nu inte att jag är lätt på foten och lät mig charmas så där direkt. Nähädå, när han försökte lukta på rumpan sa jag till honom ordentligt. Jag tror nog han fick se mitt bländvita leende när jag satte honom på plats. Nåja

han verkar vara en förståndig kille, han förstod vinken och lät mig bestämma takten. Efter en härlig promenad och ett uppfriskande bad i viken så gick vi hem till min nya vän. Där fick jag låna och gnaga på hans smaskiga märgben och leka med hans fina leksaker. Generös kille och smart, han fjäskade in sig hos blivande svärmor, min Matte. Japp det är alltså tänkt så att jag ska få alldeles egna valpar till våren. Så när jag löper nästa gång drar Matte och jag iväg till Stockholm igen och träffar ”min 08”, fina Scheffelfältets Paggio-Totti.

 

Efter min träff så hade Matte bestämt att vi skulle träffa några andra som vi känner. Vi for hem till Tristan och hans Matte Hannah. Där fikade våra mattar och jag kollade in hur Tristan hade det. Det snackades hund och var trevligt sen gick vi en lång promenad genom hela staden. Vi skulle möta Salma och Mia vid Centralen. Oj så mycket människor det finns i Stockholm, kanske speciellt nu under julruschen. Det var mycket att lukta på och jag lyckades nästan sluka ett korvbröd som någon hade slängt vid Åhléns på Drottninggatan, men Matte var snabb som blixten och opererade ut brödet ut munnen på mig. På Centralen träffade vi Salma och Mia. Vad glad jag blev att hitta Salma där bland alla människorna. Vi gick hem till Tristan igen och våra mattar bjöds på en underbar Saffranspannkaka. Så småningom åkte Matte och jag tillbaka till resten av min familj som spenderat dagen med sightseeing och shopping i Stockholm. Tack Tristan med Matte och Husse för en jättetrevig dag!

 

Söndag morgon, oj så trött jag var, långa promenader och massor av intryck från dagen innan satte sina spår. Vi packade ihop våra saker och åkte till Mässan. Min sista utställning för detta året. Matte såg att jag var trött så jag fick vila mig mycket i min bur i väntan på att det var min tur. Det fanns många vackra lagotto på plats. Vi var 10 tikar i championklassen. Det kändes fantastiskt att jag blev etta i den klassen och sedan slutade jag som tredje bästa tik för dagen. Duktiga mig!!! Tack alla vänner som var där och hejade på mig (och alla andra vackra hundar). Det är härligt att träffa så många trevliga människor från vårt avlånga land säger Matte.

 

Ofelia

 
ANNONS
 
Ingen bild

Primo och Acke

11 december 2008 00:37

FUSK att du fick träffa våran matte och inte oss!!! BUHUUUU vi vill oxå pussa på dig....

Puss och slick på nosen!

 
Totti

Totti

11 december 2008 08:59

Grattis till fin placering i hård konkurrens! Duktigt, med tanke på att du verkar ha haft en intensiv helg med många nya intryck. Matte tycker det var tråkigt att hon inte hann komma och titta på dig, men det blir väl fler tillfällen.

http://www.123minsida.se/tottilagotti

 
Tristan

Tristan

11 december 2008 11:23

Åh det var så roligt att ni kom och hälsade på mig, matte & husse. Hoppas vi ses snart igen!

http://takycard.blogg.se

 
Ingen bild

Ofelia

11 december 2008 20:29

Primo o Acke: Det var tråkigt att ni inte var med. Vi får träffas i någon skog så ni kan visa mig hur spår och sök går till. Matte suckar att hon också vill prova det.

Totti: Tackar, jag det var många fina hundar på mässan. Matte skulle vilja komma och titta på er nästa gång det är lydnadscup. Får se när och var det är.

Tristan: Tack igen för en trevlig helg.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se