Direktlänk till inlägg 11 december 2008

Vinterfrissa

Av Ulrika - 11 december 2008 19:54

Då skulle man lätt kunna inbilla sig en tjock härlig päls men då tror man fel. Det är kortkort som gäller. Matte har klippt och klippt. Hon säger att hon kan sälja mig i lösvikt nu. Det känns härligt att bli av med all päls. Nu kan det inte fastna så mycket snö runt benen om det skulle börja snöa här igen. Inte så mycket smuts och grus heller för den delen, vilket Matte tycks uppskatta. Men fortfarande så kan tistlar och andra frön fastna. Det märkte jag när vi var ute på promenad. Jag sprang lös och invid golfbanan finns ett fint buskage där det brukar finnas fasaner. Naturligtvis krävde detta buskage en genomsökning. Fasaner som är min passion. Tyvärr hittade jag inga fåglar men mina ben blev fulla av tistlar. Blääää!


Ofelia

 
ANNONS
 
Primo och Acke

Primo och Acke

11 december 2008 20:41

Wow den frissan vill vi se!! en Ofelia i kortkort MUMS! ;)

Puss på dig!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

11 december 2008 20:44

Ja det får bli någon bild framöver men just nu är minneskortet fullt och behöver tankas över till datorn. Får se när matte tar tag i det?!

Kramis

 
Totti

Totti

12 december 2008 14:38

Vill också se bilder! Ska vi bereda oss på en nakenchock!

http://www.123minsida.se/tottilagotti

 
Tristan

Tristan

12 december 2008 17:55

Välkommen till nakengotto-klubben.. :D

http://takycard.blogg.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

12 december 2008 22:22

Vi vill också se vinterfrissan
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ingen bild

Tosca

15 december 2008 20:36

Nämen Ofelia, nu börjar det bli dags för dig att dra din matte till datorn så du får hjälp att uppdatera!

 
Ingen bild

Ofelia

15 december 2008 22:32

Nu kom uppdateringen! :o)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se