Direktlänk till inlägg 21 december 2008

Till alla våra vänner och andra som vi inte känner!

Av Ulrika - 21 december 2008 21:41


Gran har inköpts, klätts, julklappar har inhandlats och slagits in. Julkort har skrivits osv. Så har även Matte gjort ett julkort på mailen (vilken tid det tog) som postats till många vänner, tyvärr har nog Matte missat några, kanske pga att hon inte hittat mailadressen. Så här såg julkortet ut och är till alla som inte fått något eget. Till alla våra vänner och andra som vi inte känner!

 

Sen har Matte lagt in nästan alla julkort på min hemsida, några fattas för att antingen har Matte inte lyckats att öppna dem eller spara ner dem L Något datageni det är hon inte, men ganska bra ändå.

På förmiddagen fick jag och Matte en härlig runda på Ribban tillsammans med kompisarna. Och i eftermidag var hela familjen på middag hor Husses föräldrar. Nu är jag ganska så trött och ska gå och lägga mig.

Kramis

Ofelia


 
ANNONS
 
salma

salma

21 december 2008 23:26

Ofelia ditt julkort är skitsnyggt. Inte nog med att det står sveriges snyggaste Lagotto på det utan din matte har verkligen lyckats med designen också.

Kram kompisar

http://salma.bloggagratis.se

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

21 december 2008 23:31

Tackar så mycket för det super fina julkortet! Har oxå satt ut det på min hemsida..
Kramis

http://www.ackebus.se

 
Ingen bild

Ofelia

22 december 2008 22:08

Salma: Matte tacka, hon är inte så hemma på fotoredigeringsprogram men blev tillslut nöjd med resultatet.

Tessan o pälsbollarna: Varsågod! Wow så många fina julkort du fått!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se