Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Fyrverkerier

Av Ulrika - 29 december 2008 22:56

Nu knastrar det och smäller runt husknuten nästan dygnet runt. Vi har ett stort försäljningsställe här i området vilket gör att alla ungdomar har stor tillgång till smällare och raketer. Plus att stället som säljer raketerna har uppvisning av fyrverkerierna ett par kvällar innan nyårsafton. Man kan säga att det sprakar en hel del i området. Jag bryr mig inte om att det låter och sprakar och visslar och tjuter, inte ens när jag är ute på promenad. Det tycker Matte är skönt men mycket konstigt för ibland är jag ljudkänslig som tex när det finns en fluga som surrar i rummet. Då går jag helst där ifrån och går och gömmer mig. Flugsurr är läskigt tycker jag.

 

Kan rapportera att mitt nya reflexhalsband funkar bra. Och blinkhänget blinkar hysteriskt i rött och blått. Mycket avskräckande :o)  I kväll på kvällspromenaden kom ett par mopeder körande emot oss och kanske var det för att de fick syn på mitt blink som de svängde av från cykelbanan, de trodde nog att polisen hade kontroll. Ni vet stopptecken från polisbilen är ju rött/blått blink. Hahahah…

 

Stopp i lagens namn

Ofelia

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

29 december 2008 23:27

Oj, är det polisofelia som är ute och skrämmer vettet ur mopedburna ungar. Bra gjort, fortsätt med det.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Tto

Tto

30 december 2008 00:27

Guuud så bra! Fortsätt skräm moppeungarna så att de håller koll på hundar då de är ute. Du har förresten inte lust o komma o skrämma lite skoter terrorister som är ute och tokkör? På de norrbottniska gångvägarna. De skulle behöva en polisofelia!

http://lagottotito.blogg.se

 
Hannah & Tristan

Hannah & Tristan

30 december 2008 09:05

Sådan matte & husse sådan hund.;)

http://takycard.blogg.se

 
Ingen bild

Primo och Acke

30 december 2008 14:06

Aha inte bara en "discoboll" utan även en lagens väktare...inte illa!!

Var glad du att du inte är rädd för alla smällare, det är jag ( Primo)iallafall lite. Men vi ska vara borta under Nyårskvällen så jag slipper det värsta!
Puss och kram!

 
Ingen bild

Tosca

30 december 2008 19:28

Jag är livrädd för smällare, men matte har gett sig sjutton på att det ska tränas bort till sista april och påsk i alla fall.

 
Basta & Fixa m matte

Basta & Fixa m matte

31 december 2008 17:33

GOTT NYTT ÅR !!!!!!

http://bippeliboppen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pappa Bello m. matte

3 januari 2009 19:11

Hej Ofelia !
Kul att kika runt på din fina hemsida. Tyckte det var lite extra kul att jag får vara med på bild. Jag är snart 9 år, pigg och glad. Ännu märks inga ålderssymtom. Skönt att du klarar av smällare. Jag är jätterädd men i år gick det lite bättre.
Snöiga kramar från Karlshamn !

 
Ingen bild

Ofelia

8 januari 2009 09:57

God Nytt år på er alla!

Pappa Bello: Vad kul att du hittat till min sida =) Jag får erkänna att vid 12-slaget då skakade mina knän också litegrann.

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se