Alla inlägg under december 2008

Av Ulrika - 9 december 2008 09:23

Matte jobbar och jag får inte låna datorn på egentass. Matte trodde hon var ledig i måndags men så var det inte, tur att hon tittade i sitt schema. ;o) Men på onsdag är hon ledig igen och då ska jag/vi återkomma med en rapport om helgen. Om min hemliga träff, besöket hos Tristan och om utställningen naurligtvis. Jag kan sammanfatta helgen kort, UNDERBAR och INTENSIV!


Kramis

Ofelia

ANNONS
Av Ulrika - 4 december 2008 21:57

Matte springer hit och dit, lakan, utställningskoppel, mössor och vantar, lite bullar till bilresan jösses vad hon far fram och tillbaka. Jag tycker vi kan åka som vi är och strunta i allt det där jobbiga. Jag vill nämligen i väg nu. På lördag har jag mycket att sköta, ska först på en ”blind date” och sedan hem till Tristan på besök. Å vad skoj det ska bli att träffa gamla vänner.

 

Sen vill jag utfärda en varning till alla trafikanter i Stockholm. ”Under helgen bör ni hålla er inomhus, endast kortare utflykter är att rekommendera, för det kommer fara omkring en skåning på Stockholms gator. Se upp för en gammal grå V70 framförd av en medelålders virrig kvinna med en ovanligt snygg lagotto i bagaget.” Puh! Så då var det sagt. Nu kan jag lugnt åka med matte på våra utflykter.

 

Morsning korsning

Ofelia

ANNONS
Av Ulrika - 3 december 2008 19:55

Kul, allt luktar så gott när det snöar. Jag går med nosen som en plog i snön och ett tu tre så hittar jag något att äta där under. Men det är tråkigt för det är blötsnö som kommer ner idag och jag får så stora bots runt tassarna som drar i pälsen. Jag gillar inte att snön fastnar så där. Kallt och blött blir det också.

 

Matte har köpt ett nytt foder till Smulan. Ni kan tro att det luktar gott. Jag nästan hoppade upp på bänken i grovköket för att få tag på ett par bitar. Matte såg hur gott jag tyckte Smulans mat luktade och bjöd mig på en bit. Jag blev helt till mig och hoppade upp på matte när hon satt sig på huk för att klappa mig. Trots att hon satte sig pladask på rumpan så gav hon mig ett par bitar till. Men hon sa att jag nog snart skulle börja jama som en katt om hon gav mig för många. Men vad gör det, bara ro hit med godbitarna tycker jag. Varför ska bara Smulan få så god mat?!

 

Matte har klippt mig inför resan till Huvudstaden. Jag tycker det blev okej men som vanligt är matte inte riktigt nöjd. Tog hon kanske lite för mycket på huvudet, har hon missat en stor tova någonstans… Strunt i det matte nu åker vi till Stockholm och träffar kompisar och har skoj. I morgon misstänker jag att familjen ska packa, då gäller det att vara i vägen så mycket som möjligt så att de inte kan glömma mig. Måste också ha koll på att Smulan inte kryper ner i någon väska. Hon ska vara hemma och passa huset tillsammans med Faster.

 

Mjau (Hoppsan!)

Ofelia

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se