Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

God fortsättning!

Av Ulrika - 8 januari 2009 22:38

Här är det som vanligt igen. Jag får återkomma med helgens små händelser så småningom.Just nu försöker jag prova om Mattes laptop funkar som kudde. Aning hård och medan Matte skriver så kliar hon mig på huvudet. Det kittlar lite på örat ibland. Jag har nu regelbundet börjat ligga i soffan. Det är mysigt!

 

Idag har jag lekt med grannen katt, hon har sprungit på utsidan av staketet eller lagt sig under någon av våra bilar och jag har jagat henne på insidan av staketet eller stått och skällt på henne då hon vilat under bilarna. Ibland retas hon uppe på taket, det tycker inte jag är fair play. På hustaken får man faktiskt inte vara då skvallrar jag för Matte.

 

Vi gick en mycket lyckad promenad idag också. Jag sprang lös som vanligt och hoppade och skuttade runt, hittade spår som skulle kollas och så fick jag ju stanna ibland för att kolla så att Matte var med eller om hon virrat bort sig på någon annan stig. Plötsligt fick jag vittring på något skoj, jag hoppade jämfota över stock och snår och plötsligt så hände det…  Jag fick fart på en fasan. LYCKA! Sen sprang jag tillbaka till Matte. Hon är ganska så förstående. Hon säger att jag är en naturbegåvning som fasanjakthund. Problemet är bara att jag aldrig blivit lärd när det är ok med jakt och när det inte är det, det bestämmer jag själv. Som jag ser det så är fasanjakt alltid okej.

 

Tjingeing

Ofelia

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

8 januari 2009 22:43

Åh fasanjakt, det har jag aldrig varit på. Det närmsta jag kommit de där flygfäna är nog en höna utom de knäppa skatorna vi har hemma vid utedammen. De är hopplösa och håller mig sysselsatt. Du är ju riktigt stilig här på bilderna. Ha det gott hälsar Chabo/borderterrier

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ofelia

9 januari 2009 19:55

Hej Chabo! Du borde definitivt prova fasanjakt, de sitter kvar på backen mycket längre, nästan tills man är framme sen flyger det upp och skriker på härligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 17 december 2012 20:07

Det har varit vinter i Skåne!    Vi letar efter Tomten i snön. Vi lyckades inte hitta honom den dagen men vårt sökande fortsätter!      Tomtejägarna Alpina & Ofelia ...

Av Ulrika - 26 november 2012 08:16

I förra veckan var vi en tur till Båstad. Trots grått och tråkigt väder var det härligt att komma dit upp. Alpina hade inte glömt var hon förra gången hittade en kanin i trädgården så den hörnan av det egentligen avhängnade trädgårdslandet undersökte...

Av Ulrika - 17 november 2012 17:48

Matte har fått låna en klippmaskin och den har hon provat idag. Både jag och mamma Ofelia har varit övningsobjekt. Vi borde anat ugglor i mossen redan igår för då lurade Matte oss till storrengöring. Det schamponerades och sköljdes så att löddret...

Av Ulrika - 21 oktober 2012 19:06

Vi har haft nattgäst, Lovikka har varit på besök i helgen. När vi gick för att hämta Lovikka så följde Smulan med men på vägen tillbaka blev vi av med henne. När hon inte hade kommit hem på eftermiddagen så fick vi alla ut för att leta. Samma runda...

Av Ulrika - 18 oktober 2012 19:10

Äntligen en härlig runda i underbart väder. Matte har varit bortrest och arbetat mycket den senaste tiden. Nu hoppas vi på bättring och mer tid för oss igen. Med oss på rundan hade vi även katten Smulan. När vi ligger och poserar för kameran så s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se